Standard.al

LSI Shkodër i bashkohet marshimit të qytetarëve: “Krimi nuk njeh ngjyra politike”

0

“Krimi nuk njeh ngjyra politike”

Ndërkohë, thirrjes së shoqërisë civile i është bashkuar edhe dega e Lëvizjes Socialiste për Integrim Shkodër, nën drejtimin e koordinatorit të kësaj force politike në këtë qytet, Edmond Ndou, për t’i thënë jo krimit dhe drogës!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.