Standard.al

Instagrami vjen shumë shpejt me një risi të re, mësojeni tani

0

Instagram është një nga aplikacionet më të përdorur të momentit. Herë pas here ai bën përditësime të ndryshme për t’i mbajtur përdoruesit sa më aktivë në rrjet. Pas opsionit IGTV, përmes të cilit mund të ngarkonim video më të gjata se 1 minutë, Instagram-i vjen me një tjetër risi.

Së shpejti do të mund të bëni shopping nëpërmjet Instagram dhe jeta juaj do të jetë më e thjeshtë. Ende nuk dihet data e sigurtë se kur do të lançohet ky program por do të përfitojnë të gjitha llogaritë e bizneseve që janë plot 15 milionë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.