Standard.al

Çfarë pritet të ndodhë sot në politikë?!

0

Çfarë pritet të ndodhë sot në të gjithë hapsiren shqiptare në politikë, sport art e kulturë….

Sot në orën 19 Marshim proteste në Shkodër kundër krimit. Marshimi është njoftuar se do të nis në orën 19:00 nga sheshi përballë bashkisë.

Sot është mbledhja e asmablesë së Partisë Socialiste për qeverisjen dhe bashkëpunimin me opoziten. Priten ndryshime në drjetimin e e kësaj partrie

Sot takohen në Bruksel Presidenti i Kosoves me ate të Serbisë për të diskutuar për vijimin e dialogut midis dy vendeve

Sot inagurohet kompleksi memroial në Pejë në kujtim të Ibrahim Rugovës

Sot nis festa e vjeljes së rrushit në Rahovec

Sot është ndeshja e futbollit Shqipëri – Izrael në Elbasan në orën 20.45

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.