Standard.al

Plagosje me armë zjarri në Lezhë…

0

Një burrë është plagosur me armë zjarri në Shënkoll të Lezhës nga një person që është larguar dhe nuk është identifikuar ende nga Policia.

I plagosuri është dërguar në spital për të marrë trajtim, ndërkohë që Policia e Lezhës është vënë ndjekje të autorit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.