Standard.al

Një fotografi e rrallë e Nënë Terezës nga ambasada amerikane

0

Ambasada amerikane në Tiranë ka publikuar një fotografi të rrallë të shenjtores shqiptare Nënë Tereza sot, në ditën e saj të vdekjes dhe të shenjtërimit nga Vatikani, ditën kur ajo përkujtohet në mbarë botën.

“Foto e Ditës, – shkruan Ambasada në Fb. –  13 qershor, 1986. Presidenti Ronald Regan qesh së bashku me Nënë Terezën dhe Motrën Frederik, ndërsa të tre takohen në Shtëpinë e Bardhë. Nënë Tereza u dekorua me Medaljen e Lirisë nga Presidenti Regan dhe mori titullin qytetare nderi amerikane nga Presidenti Klinton në 1996.”

Image

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.