Standard.al

Kuvendi i Shqipërisë do të mblidhet të enjten në seancë plenare

0

Kuvendi i Shqipërisë do të mblidhet të enjten në seancë plenare, në të cilën është futur për votim edhe ligji i shumëdebatuar me opozitës për statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve që kërkon votim me shumë prej 3/5. Në rendin e ditës së Kuvendit janë dhe ndryshimet në Kodin Rrugor, që po ashtu kërkojnë votim me shumicë prej 3/5.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.