Standard.al

Kursi i këmbimit valutor për sot, euro vazhdon të mbahet fort

0

Kursi zyrtar i këmbimit valutor për sot, publikuar nga Banka e Shqipërisë, është si më poshtë. Vlera e lekut kundrejt valutave të huaja përcaktohet lirisht në tregun e këmbimit valutor. Luhatjet e kursit të këmbimit reflektojnë lëvizjen e lirë të mallrave e të kapitalit në shkëmbimet tregtare dhe financiare të Shqipërisë me partnerët e saj tregtarë.

Image

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.