Standard.al

Kelly Brook pozon topless për kalendarin e vitit 2019

0

Kelly Brook gjeti famë si modele të brendshmesh me format e saj sensacionale.

Dhe 38-vjeçarja ka vendosur që të vërë në plan të parë asetet e saj edhe në kalendarin e vitit 2019.

Në një seri fotografish, Kelly pasuritë e saj me poza topless dhe me bikini.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.