Standard.al

Mbuloni tenxheren me një letër alumini dhe vendoseni në sobë, do të shpëtoni me këtë truk!

0

Keni mësuar shumë truke që ju ndihmojnë në kuzhinë. Për shembull  ju mund ta dini se nëse vendosni një lugë druri brenda ujit që është duke valuar, do të parandaloni derdhjen e ujit, apo ta zieni ujin para se ta fusni në ngrirje për ta bërë akull.

Disa prej trukeve që dini funksionojnë vërtet, ashtu siç është edhe vendosja e një fletë alumini në një enë metalike.

Vendoseni për ta ngrohur në sobë, për ta përdorur më pas për hekurosjen e rrobave tuaja. Është gjeniale, nëse hekuri është prishur apo nuk keni një të tillë për momentin

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.