Standard.al

Kursi i këmbimit, lajme të mira nga Euro

0

Banka e Shqipërisë ka publikuar kursin zyrtar të këmbimit.

Banka e Shqipërisë llogarit dhe publikon kursin zyrtar të këmbimit, që është një nivel referencë i vetëm, i cili mund të përdoret nga të interesuarit për qëllime tregtuese, vlerësuese, krahasuese dhe statistikore.

ImageImage

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.