Standard.al

I rritej barku vazhdimisht, ajo ç’ka i zbuluan mjekët e tronditi

0

Chloe kishte tre vajza dhe vazhdimisht ëndërronte që të kishte edhe një djalë.

Pasi mbeti shtatzënë, ajo pa që barku po i rritej më shpejt dhe më shumë krahasuar me shtatzënitë e mëparshme.

Kur shkoi tek doktori, fillimisht ai zbuloi se në barkun e saj ndodhej një fëmijë, pastaj të dytin dhe pastaj të tretin.

“Ishte tronditëse për mua. Kur doktori zbuloi të parin unë e pyeta për gjininë, por pastaj ai zbuloi edhe dy fëmijët e tjerë dhe tani u bëmë menjëherë tetë pjestar në familje nga pesë që ishim”, deklaroi ajo.

Dy prej tre fëmijëve ishin pikërisht djem dhe kjo ia shtoi edhe më tepër gëzimin

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.