Standard.al

Kursi zyrtar i këmbimit, ja vlera e euros…

0

Banka e Shqipërisë ka publikuar kursin zyrtar të këmbimit për sot, 31 gusht 2018. Banka e Shqipërisë llogarit dhe publikon kursin zyrtar të këmbimit, që është një nivel referencë i vetëm, i cili mund të përdoret nga të interesuarit për qëllime tregtuese, vlerësuese, krahasuese dhe statistikore.

Image

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.