Standard.al

Sot moti do të vijojë me diell, ja sa do të jenë temperaturat…

0

Sot  moti  do të vijojë me diell përgjatë bregdetit dhe vranësira kalimtare në zonat malore. Era do të jetë e  me drejtim Veriprëndim (NW)  me shpejtësi  8-10 m/sek në bregdet. Valëzimi do të  jetë i forcës  3 lartësi  vale 0,5 deri në 1,0 metër  në det  të hapur. Temperaturat do të jenë me rritje.

Temperaturat min dhe max
Zonat  malore         15/32°C
Zonat e  ulëta           2/34°C
Zonat  bregdetare    19/34°C

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.