Standard.al

“Ja si ndryshoi qëndrim Thaçi për kufijtë e Kosovës, sapo Soros me Ramën nisen lojën”

0

Avokati i njohur Altin Goxhaj permes nje postimi ne facebook ka publikuar paqendrueshmerine e presidentit Thaci per kufijte e Kosoves, ne momentin kur Soros dhe Rama filluan te ndryshonin rregullat e lojes.

Postimi i plotë: 

JA SI NDRYSHOI QËNDRIMI I THAÇIT PËR KUFIJTË SAPO U FUT NË LOJË SOROS NËPËRMJET RAMËS!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.