Standard.al

Ja ura më e frikshme në botë

0

A do të guxonit të kalonit nëpër këtë urë?

Një urë në Virgjinia, SHBA, është me të vërtetë e frikshme.

Ajo përveç që është shumë e lartë, kalon nëpër lumin ‘New River’ dhe malet e Virgjinias.

Se sa e frikshme është kjo urë, shikoni videon më poshtë:

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.