Standard.al

Baristi i njohur i kryeqytetit tallet keqas me Edi Ramën…

0

Një nga baristët më të njohur në kryeqytet Briken Fejzullai është tallur keqas me kryeministrin Edi Rama pas deklaratës së tij se Bashkimi Europian dhe Italia vuan nga imotenca politike për çështjen e emigrantëve.

Fejzullai njësoj siç kanë bërë edhe shumë të tjerë më herët,  e ka krahasuar kryeministrin e Shqipërisë me personazhin e njohur në Tiranë, Ver Llapën.

“Karizmatiku, akuzon Italinë, për impotencë politike……pak a shum’, sikur Ver Llapa t’dilte nëpër Tiron, tu i thon robve, që Roço Siffredi-t, s’i çohet!”, shkruan Briken Fejzullai.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.