Standard.al

Zbardhet ekspertiza psikike për vrasësin e 8 personave në Vlorë, Ritvan Zykaj…

0

Autori i masakrës së Selenicës, Ritvan Zykaj që vrau tetë anëtarë të fisit të tij rezulton të jetë pa asnjë problem mendore.

Në këtë konkluzion kanë arritur mjekët pasi autori i prangosur tashmë i është nënshtruar ekspertizës psikike dhe kontrolleve te detaujra mjeksore.

Mjekët thonë se i riu nuk është kuruar ndonjëherë dhe nuk rezulton të këtë as kartelë për ndonjë semundje psikike cka e bënë edhe më të rëndë siatuatn e tij pas krimit makabër ku u meri jeten 8 kushenrinjë të tij.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.