Standard.al

“Hipokrizi bajate, vdekja e McCain tragjedi, krimet në Shqipëri vetëm statistikë….”

0

Ish Ministri i drejtësisë ka reaguar në një shenim në rrjetet sociale pas deklaratave të shumë politikanëve shqiptarë pas vdekjes se senatorit amerikan.

Ai bën një perngjasim të tragjedisë së deklaruar nga politikanët pas vdekjse se Senatorit dhe të statistikave të krimit në Shiëpri që nuk qenkan tragjedi për këta.

Postimi plotë:

Vdekjen nga kanceri të një 80 vjeçari, senator dhe ish kandidat për President në USA, lajmet dhe Politika na e paraqesin si TRAGJEDI.

Ndërsa vdekjen e 8, 10, 100 e më shumë shqiptarëve nga armët, aksidentet e keqqeverisja, na e paraqesin si STATISTIKË.

Të dyja, tragjedinë dhe statistikën, i harrojmë shpejt! Sapo mbaron lajmi i harrojmë…

Hipokrizi bajate!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.