Standard.al

Përfundon aktiviteti i LRI, të rinjtë nuk ndalen angazhohen në pastrimin e mjedisit

0

E kane perfunduar, ashtu dhe sic e kane nisur te rinjte e LRI-se kampingun e tyre te pervitshem ne Gjirin e Jalit. Ne perfundim te ketij aktiviteti 5-ditor, te rinjte e LRI-se jane angazhuar per pastrimin e mjedisit dhe plazhit ne Gjirin e Jalit, duke ofruar nje model shume te mire te angazhimit ne komunitet dhe duke kontribuar per nje mjedis sa me te paster, ne nje nga zonat me te njohura te turizmit ne vend.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.