Standard.al

Nuk do e besoni se ku ka përfunduar dhe si është shndërruar Saimir Tahiri (FOTO)

0

Ish-ministri i brendshëm që për katër vite në detyre shndërroj vendin në plantacion te kanabisit, krijoj lehtesira per bandat e trafikut dhe u be pale me to. Saimir Tahiri pas nje periudhe te gjate lufte te ashper me gjykatat dhe prokurorin, humbi nga vemendja mediatike, po nuk zgjati shume kjo heshtje, pasi sot permes nje postimi ne instagram ka postuar nje foto ku ndodhet ne Nivicë të Tepelenës. Ne foto eshte me nje coban, ku sipas shkrimit shkruan se eshte cobani me vjeter i fshatit. Me sa duket Tahiri nuk po arrin te zere paqe ne qyetetin e ‘rremujes’ qe krijoj, duke iu drejtuar zonave malore per nje qetesi shpirterore.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.