Standard.al

Britney Spears manhit fansat me performacën e fundit në Londër

0

Britney Spears vazhdon turneun e saj ‘Piece of me”.

Pasi ka dhënë një koncert me 57 mijë adhuruar në Brighton Pride, ylli i pop-it dha një koncert në Londër ku dëshmoi se ajo është një këngëtare e arenave të mëdha.

Britney hyri në skenë me këngën “Work Bitch” dhe me performacën e saj mahniti spektatorët.

Turneu “Piece of Me” ka dëshmuar edhe një herë sipas mediave britanike se koncertet e mira nuk varen vetë nga grupet e mira dhe vokalet, por edhe nga faktorë tjerë, të cilat Britney Spears mund t’i ofrojë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.