Standard.al

Vasili: Shqipëria e para për kokainën, e para për kapjen e drejtësisë dhe e para për kryeministrin e çmendur

0

Nga Petrit Vasili

Shqiperia e para per kokainen,e para per kapjen e drejtesise dhe e para per kryeministrin e cmendur.

Shqiperia eshte e para per kokainen,The Economist e thote qarte .Kryeministri nuk merzitet per kete,bile gezon shume se kokainen qe u shet ai perdorin shqiptaret. Prandaj nuk e konteston artikullin.
Shqiperia eshte e para edhe per kapjen e drejtesise fillim e mbarim nga kryeministri dhe Washington Times dhe jo vetem ajo e thone shqeto.Kete e konteston kryeministri se ketu ka hallin e madh se e di mire qe drejtesia vonon, por nuk harron…dhe nuk do te harroje cfardo qe te beje ai.
Shqiperia eshte e para edhe per pasjen e nje kryeministri te çmendur.I cmendur se i duket sikur udheheq boten,i cmendur se tallet me urine e shqiptareve,i cmendur se qesh kur i thone qe 60% e te rinjve duan te largohen nga ky vend,i cmendur kur zgerdhihet se 53% e shqiptareve duan te ikin,i cmendur se duartroket kur kriminelelet rrembejne parate publike dhe zaptojne zyrat e shtetit,i cmendur se eshte gati te shese edhe Shqiperine edhe Kosoven.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.