Standard.al

E rrallë, gruaja peshon 100 kg më shumë se burri

0

Një grua që peshon 100 kg më shumë sesa burri i saj thotë se pikërisht pesha e tyre e bën marrëdhënien perfekte.

Emma dhe Stuart Grundy, nga Mançesteri i Anglisë, u lidhën që kur ishin adoleshentë pasi u takuan në supermarketin e lagjes.

Çifti, që ka dy vjet martuar, është i ndryshëm nga çdo anë, por perfekt për njëri-tjetrin. Stuart është i dashuruar me personalitetin e partneres së tij, që nuk ka ndryshuar prej vitesh.

E njëjta gjë edhe për Emma, e cila e dashuron burrin e saj edhe pse ai nuk ka qenë kurrë më i rëndë se 60 kg.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.