Standard.al

“Mbreti i Xhunglës, pse dhe si Trump mund ta bëj Amerikën sërish një mrekulli?”

0

Lëvizja AntiSoros permes nje video te postuar ne facebook me sloganin pse dhe si Trump mund ta bej Ameriken serish nje mrekulli?

Spot i Levizja AntiSoros për rikandidim e Trump 2020: WHY & HOW TRUMP MAKE & KEEP AMERICA GREAT AGAIN?

https://www.facebook.com/AntiSorosTV/videos/1846450905441969/?t=45

MBRETI I XHUNGLËS!!!
E ke parasysh atë historinë me luanin?
Ai është mbreti i xhunglës, një nga këta të mëdhenjtë fare mu përballë.
Ai po pushon nën një pemë, mu në mes të Afrikës.
Është kaq i madh, por është kaq nxehtë.
Atij si bohet me lëviz hiç.
Tani vijnë ca luanë të vegjël, e fillojnë të grricen me të.
Fillojnë t’u i kafshu bishtin e tij, më pas veshët.
Por ai që e prish rehatin, s’lu hiç.
Luaneshat e shohin dhe fillojnë e grricen dhe ato.
I vijnë mu te surrati t’u bo shamatë.
Ai prapë as lu dhe as s’e rru hiç.
Këtë çudi e morin vesh edhe kafshët e tjera dhe thashethemi hapet!
Kshu fillojnë llogjet dhe talljet me zë të lartë gjithandej.
Në lojë hyjnë çakallat! Hijenat!
Fillojnë dhe tallin trapin me të, s’u pushojnë të qeshmet me talljen e trapit!
Madje i afrohen dhe i prekin edhe kthetrat e përgjumura dhe fillojnë të hanë ushqimin e presë që ka lënë aty!
Ashtu të trimëruar për herë e më shumë e injorojnë fare dhe e kthejnë hijen e pemës së tij në rrëmujën e tyre!
Deri sa një ditë, ky luani çohet.. dhe i shqyen të gjithë!
Ngrihet si furtunë dhe shqyen çfarë t’i dalë përpara!
Sepse çdo herë dhe herë pas here luani duhet t’u tregojë çakejve dhe hienave KUSH ËSHTË AI!
MBRETI I XHUNGLËS!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.