Standard.al

Kursi i këmbimit valutor, e mërkurë 22 gusht 2018

0

Banka e Shqipërisë llogarit dhe publikon kursin zyrtar të këmbimit. Për sot, 22 gusht 2018, kursi valutor, është si më poshtë. Ky kurs është një nivel referencë (i vetëm), i cili mund të përdoret nga të interesuarit për qëllime tregtuese, vlerësuese, krahasuese dhe statistikore.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.