Standard.al

Fluks dhe radhë të gjata. Bllokohet Rruga e Kombit…

0

Mëngjesi i sotëm ka sjell fluks dhe radhë të gjata në rrugën e Kombit.

Mësohet se prej 2 orësh janë të bllokuar udhëtarë të cilët kanë hyrë nga pika kufitare e Morinës.

Bëhet me dije se automjetet janë bllokuar nga ura e Kukësit deri tek ura e Uzinës prej 3 km.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.