Standard.al

Të rinjtë e LRI sfidojnë shiun në Jalë. Valle dhe atmosferë entuziastë (VIDEO)

0

Të rinjet e LRI janë po aq energjike sa misioni i tyre. Pas aksionit te pastrimit te Jales dhe ndergjegjesimi per qytetarët, te rinjet e LRI po sfidojne reshjet e shiut, mes nje atmosfere te gezueshme me vallë dhe muzike Jala duket me bukur se asnjehere! Ashtu sic te rinjet dine te dhurojne gezim dhe pozitivitet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.