Standard.al

Raporti i CIA/ Detaje të reja, Shqipëria kryeson për trafikun e drogës dhe pastrimin e parave

0

Pas bërjes publike të raportit të CIA për ballkanin kanë dalë detaje të reja nga ky raport që është bërë publik nga agjensia e sigurisë amerikane.

Në pjesen që ky dokument i përcakton Shqipërisë janë publikuar problemet shumë të rëndësishme me të cilat përballet vendi ynë.

Në raport thuhet se Shqipëria është:

Një pikë aktive për tranzitin e drogave nga azia jugperëndimore,

Rrrugë ballkanike për tranzitin e hashashit dhe kanabisit dhe pjesërisht kokainës nga Amerika e Jugut e destinuar për Europën Perëndimore

Burim kryesor për prodhimin e kanabisiit

Organizata aktive shqiptare të narkotrafikut të shpërndara në Europë

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.