Standard.al

Operacionet plastike te dy motrat e famshme ka bërë mrekulli

0

Ndërhyrjet kirurgjike janë bërë të pashmangshme për shumë femra e sidomos për ato që pretenduan t’i hyn botës së show bizit, shkruan Kosovarja.

Është një situatë kaotike një humbje e natyralitetit të personave dhe kjo me anë të ndërhyrjeve kirurgjike. Janë shembull dhe model për shumë femra motrat Kardashian. Një frymëzim edhe për shumë nga femrat e show bizit shqiptar.

Është e çuditshme se si ato nga hiçi u bënë figurat më të rëndësishme në botë, ato sot janë në kryetitujt e tabloideve nëpër botë. Dhe udhëheqin biznese të cilat përfitojnë shumë të mëdha ku njëra nga motrat Kardashian nga kompania e saj kap vlerën 386 milionë dollarë e kjo është Kylie Janner e cila krijoi linjën e saj të kozmetikës ku në vitin 2020 pritet të arrij 1 miliard dollarë.

Po si ishte pamja e tyre para se ato të bëheshin këto që janë, kush iu nxori këto fotografi që askush nuk do e beson se ato janë Kendall dhe Kylie motrat të cilat tani të lënë me goje hapur me bukurin.

Këtë fotografi ka bërë publike mjeku i cili u morë më rimodelimin e fytyrës së tyre dhe të motrave të tjera të Kardashianeve.

Nuk do ju besoni syve se si ishin dhe si janë tani. Operacionet bëjnë mrekulli, dhe për pamjen jo vetëm këto dy motra por ehe shumë femra te tjera të huaj dhe shqiptare nuk mund të mburrën me bukurin, sepse e gjitha është një plastik dhe e ribërë. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.