Standard.al

Doni të studioni në Amerikë? Ambasada e SHBA ju tregon kriteret e pranimit

0

Ambasada amerikane në Tiranë ka dhënë sqarime për qytetarët shqiptarë që kanë interes të studiojnë në SHBA. Në njoftimin e fundit publikuar në Fb, ambasada shkruan:

“Je një student i interesuar për të ndjekur një universitet apo kolegj në Shtetet e Bashkuara? Ndiqni bashkëbisedimin e EducationUSA mbi “Procesin e Pranimit në Shtetet e Bashkuara”. Ekspertë të arsimit të lartë, studentë ndërkombëtare dhe Departamenti i Shtetit diskutuan se si funksionon procesi i pranimit në arsimin e lartë të Shteteve të Bashkuara. Mësoni mbi kriteret dhe se si do të vlerësohet  aplikimi juaj: https://bit.ly/2MtLT6sj.

Linku në vijim.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.