Standard.al

Ndryshime në “Whatsapp”, bisedat rrezikohen të fshihen, ja c’duhet të bëni

0

“WhatsApp”, aplikacioni më i përdorshëm i momentit për komunikim ka bërë së fundmi një marrëveshje me “Google” për ruajtjen e bisedave.

Google dhe Whatsapp kanë rënë dakord që të dhënat e këtij aplikacioni të ruhen në platformën Google Drive, pa ndërhyrë në hapsirën 15GB që ofron.

Mirëpo nëse të dhënat e whatsapp nuk kopjohen, rrezikohet që ato të fshihen.

Data 19 nëntor është edhe afati i fundit kur të gjithë përdoruesit duhet të kopjojnë llogarinë e tyre, përndryshe do të humbasin gjithçka.

Sipas kësaj marrëveshjeje të gjitha materialet përfshi bisedat, fototgrafitë, videot etj, mund të ruhen në “Google” por pa iu kushtuar hapësirë memorie në “Google Drive”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.