Standard.al

Hani sa më shumë patate, ja arsyeja..

0

Për dekada me radhë, patatet janë quajtur si jo të shëndetshme dhe këshillohej që të shmangej konsumimi i shumë prej tyre. Por tani, studiuesit thonë se përdorimi i patateve pwr t’i konsumuar s’i patate të skuqura është në fakt e shëndetshme për ju,.

Në fakt, ata tani pretendojnë se ju mund të hani patate dhe asgjë tjetër përveç tyre, e për pjesën tjetër të jetës tuaj mbeteni mjaft të shëndetshëm.

Në një kthesë mjekësore, shkencëtarët që shqyrtuan një mori provash po deklarojnë qw patatet të rivlerësohen për përfitimet e tyre shëndetësore “të qarta”.

Studiuesit po ashtu sipas këtij hulumtimi të fundit britanik kanë zbuluar prova në një raport prej 60 faqesh, që kulture e përulur mund të zvogëlojnë rrezikun e një sulmi në zemër dhe mund të mbrojnë gjithashtu nga çmenduria

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.