Standard.al

Kanye West, pjesë e një filmi pornografik

0

Ka mjaftuar një deklaratë gjatë emisionit të “Jimmy Kimmel Live!” – ku Kanye West tha se vazhdon të shohë porno, edhe pse është i martuar – që rreperit t’i vijë një ofertë shumë interesante. Atij i është propozuar nga Greg Lansky, i cili  konsiderohet si  “Steven Spielberg”i pornografisë, të marrë një rol të rëndësishëm, si drejtor artistic në kompaninë pornografike që Greg drejton dhe që është njëra ndër më të mëdhajat në Amerike, blacked.com.

Madje regjizori ka thënë se i ka në mendje edhe dy aktorët protagonist të filmit dhe e vetmja gjë që pret është Po-ja e rreperit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.