Standard.al

Deklarata e Bashës në Ditën Ndërkombëtare të Rinisë: Mbështetje të rinjve me tarifa me të ulëta universitare dhe stazhe vjetore…

0

Në diten nderkombetare te Rinise kryetari i partise demokratike Lulzim Basha ka theksuar se te rinjet jane nevoje per mbeshtetje konkrete, si tarifa me te ulta univeristare dhe stazhe vjetore te paguara pune per studentet.

Postimi i plotë:

Deklarate e kryetarit Basha ne Diten Nderkombetare te Rinise: Mbeshtetje te rinjve me tarifa me te uleta universitare dhe stazhe vjetore te paguara pune per studentet

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.