Nuk ndalojnë emigrantët, kapen 20 refugjatënë Korçë

0

Janë kapur 20 refugjatë në fshatin Trestenik, Vishotice dhe Braçaj të Korçës.

Loading...

Mësohet se mes refugjatëve ka ferma dhe fëmijë si dhe janë me shtetësi siriane, irakiane dhe palestineze.

Bëhet me dije se shtetasve u janë marrë deklaratat në Drejtorinë e Kufirit dhe Migracionit.

Refugjatët janë nisur drejt qendrës se azilkërkuesve në Tiranë.

 

Loading...

Lini nje pergjigje