Standard.al

Detaje të reja/ Ja cila ishte lidhja mes vrasësit dhe viktimave…

0

Nga të dhënat e deritanishme, autori Ridvan Zykaj  ka  vrarë  Demir Zykajn dhe  gruan e tij si  dhe  ka vrarë dy djemtë e Demirit.  Azemin  dhe  gruan e tij  si dhe Besimin  dhe gruan e tij,  dhe dy fëmijët  e tyre Sarën dhe Ledjonin.

Gjyshi i autorit e kishte vëlla Demirin.

Prindërit e autorit janë të shoqeruar në Polici  dhe po merren në pyetje në lidhje me rrethanat e ngjarjes.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.