Standard.al

Ironia therse e Delvinës: Lali Eri, rrobaqepësi i sheshit ‘qep-shqep’

0

Edhe kësaj radhe Avni Delvina me ironinë e tij therëse ka prekur një tjetër skandal që po ndodh para syve tanë.

Sheshi ‘Skënderbej’ i përfunduar në më pak se një vit me miliona euro në xhepat e Fushës, është shqepur pothuajse i gjithi.

Një shesh vetëm për këmbësor që nuk rezistoi as një vit, merreni me mend se sa është vjedhur aty.

Dhe kjo është ajo me çfarë mburret Erion Veliaj çdo ditë.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.