Standard.al

Fuga akuza të forta lali Erit: Dështim! Na vjen për të vjellë në qytetin tonë, na grritë nga lekët dhe…

2

Akademiku Artan Fuga ka akuzuar Bashkinë e Tiranës, dhe kreun e saj Erion Veliaj, për shkak të mungesës së strategjisë për rrugët, parkingjet, veturat dhe transportin. Fuga thotë se qarkullimi në qytet është në nivele të këqija dhe bashkia ka dështuar totalisht. Ai kërkon reflektim nga ky institucion që po u vështirëson jetën qytetarëve.

“O bashkia Tiranë, po a keni turp apo e hani me bukë çdo mëngjes? Qarkullimi për ibret në qytet, në hyrje, në unaza, në rrugët kryesore. Keni dështuar komplet. Po a keni strategji për rrugët, parkinget, veturat, transportin, apo dokrra, dokrra, dokrra. Po na mbytet me stres, ndotje, kohë të humbur, gërvishtje. Na vjen për të vjellë në qytetin tonë për fajin tuaj. Borxh ua kemi? Po na grritë nga lekët. Dështim total. Keni matur shpejtësinë mesatare? 2 km në orë mo në qytet. Thirrini mo mendjes ku ta keni”, shkruan Fuga.

Image

 

2 Comments
  1. ari says

    erionka velin she burri i tij ram edvinka vetem jastek griselde dijn te bejn,bunkera,e ara kanabisi.

  2. Frok Martini says

    Po me kalamaj kopeshti nga mendja, cfare mund te prisni.te eleminosh gjithe inteligjencen dhe akademiket e tiranes dhe te vesh te komandoje nje kalama fshatar tirone, vetem ne shqiperi ndodh……..nxireni per……bythe ….jshte bashkise se qelbi tiranen, e beri geto……ky spurdhjak, turp e faqe.e zeze.

Reply To ari
Cancel Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.