Standard.al

Dënohet biznesmeni shqiptar, 4 vite burg për trafik droge.

0

Një biznesmen shqiptar është dënuar me 4 vite burg për trafik droge.

Ka qenë gjykata e Riminit me anë të gjykatësit Raffaele De Florio që ka dhënë vendimin një ditë më parë.

Siç bëjnë të ditur mediat italiane, Aleksandër Zoto është dënuar me 4 vit burg për trafik dhe shitje droge.

Mësohet se Zoto ishte pronari i një qendre estetike në Rimini, biznes tek i cili vazhdon të jetë ortak.

Ndërsa avokati mbrojtës i shqiptarit, Giovanni Benzi është shprehur gjatë mbrojtjes së klientit të tij, se gjykimi është bërë i paragjykuar, duke qenë se ai është shqiptar.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.