Standard.al

Kujdes “Alienët do të rikthehen”

0
  • E rich Von Daniken, autori kontrovers i librit “Chariots of the Gods”, parashikon se alienët do të rikthehen brenda periudhës prej 20 vjetëve.

 Edhe pse teoritë e tij nga shumë akademikë janë vlerë- suar si “pseudoshkencë”, librat e tij vazhdojnë që të lexohen nga ata që besojnë teorinë antike të alienëve,raporton Gazeta Kosova Sot

Në një fjalim të mbajtur tash vonë, Von Daniken tha se, mijëra vjet më parë, kishte pasur një “luftë në qiell” dhe se alienët mund të rikthehen brenda dy dekadave të ardhshme.

“Jashtëtokësorët dinë për ne, meqë ne jemi pjesë e ADN-së së tyre. Bibla flet për ‘vajzat e njeriut’ që patën marrëdhënie seksuale me këta vizitorë, ku këtë tregim e përsëritin edhe shumë mite dhe legjenda të tjera”, thotë ai.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.