Standard.al

Ja pse macet e pastrojnë gjithmonë veten pasi ju i përkëdhelni

0
  • Kohë e fundi të pasurit një kafshë shtëpiake është kthyer në një trend masiv.

Kafshët më të preferuara janë macet dhe qentë. Edhe pse qentë e fitojnë sfidën me macet është për t’u thënë se macet janë shumë të këndshme.

Pavarësisht të gjithave një mace është më e përshtatshme të mbahet në shtëpi sidomos kur vjen puna te pastërtia, padyshim macet janë ndër me të pastrat dhe më pak të rrezikshmet.

Macet njihen si armike të mëdha të ujit në qoftë se lagen edhe nga një shi i lehtë ato shpenzojnë mbi 4 orë derisa ta thajnë plotësisht gëzofin e tyre.

Sipas një studimi të kryer nga disa veterinerë rezulton se macet nuk e kanë shumë qejf aromën e njerëzve, madje e urrejnë atë. Ato e pastrojnë gjithmonë veten pasi ju i përkëdhelni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.