Standard.al

Për të gjithë nostalgjikët, policia rrugore në komunizëm

0

Për të gjithë nostalgjikët.

Policia Rrugore ka postuar sot në ‘Facebook’ një foto të shumë viteve më parë, se si ka qenë kjo strukturë e policisë.

Në një faqe mjaft aktive në Facebook’ këtë sezon turistik, Policia rrugore ka postuar dhe një foto në celuloid, ku shfaqet policia e makinës së asaj kohe dhe punonjësit e policisë rrugore.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.