Standard.al

Rihanna risjell në trend vetullat e holla sa maja e lapsit

0

Kur të gjithë menduam se shpëtuam nga vetullat, diva e pop-it Rihanna ka sjellë trendin e ri. Në kopertinën e revistës “Vogue” për muajin shtator, Riri është shfaqur me vetulla të holla, njësoj si ato të viteve ’70-’80.

Duken aq të holla dhe të mprehta sikur i ka pikturuar dikush, ku nuk mungon harku.

Imazhi i saj është pëlqyer dhe është shpërndarë shumë herë. Rihanna ka treguar se është rikthyer koha kur vetullat duhet të jenë të holla sa maja e lapsit. Kushdo që e ndjek trendin e fundit do të duhet të bëjë përpjekje të mëdha për të patur një vetull si e Ririt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.