Standard.al

Qepa dhe hudhra ulin rrezikun e kancerit në stomak

0

Qepa dhe hudhra janë përbërës të zakonshëm dhe që rekomandohen nga mjekët për kura të ndryshme. Qepa bën mrekulli për sytë dhe zërin, ndërsa hudhra është një ilaç natyror që ul tensionin.

Por mesa duket funksionet e tyre nuk mbarojnë këtu.

Pas një studimi ka dalë përfundimi që qepa dhe hudhra kanë veprim mbrojtës ndaj kancerit në stomak.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.