Standard.al

Ja si të çliroheni nga stresi dhe dhimbja e kokës me këtë metodë të thjeshtë

0

Praktika e lashtë kineze e akupresurës mund të ofrojë më shumë ndihmë sesa thjesht lehtësimin e problemeve të bezdisshme shëndetësore si dhimbje koke, të ftohtit/gripit dhe lodhjes.

Gjithashtu mund të na ndihmojë në mirëqenien tonë të përgjithshme.

I thoni lamtumirë pilulave të përditshme dhe vizitave tek mjeku.

Shtypja e pikës që shihni në foto:

Rekomandohet për:

Heqjen e stresit, tendosjen e syve, dhimbje koke, trajtimin e mbingarkesave të hundës dhe të sinusit, shërimin e pagjumësisë dhe rritjen e efektivitetit të trurit.

Si ta gjeni?

Ajo është e vendosur në ballin tuaj midis vetullave.

Si ta aplikoni?

Butësisht shtypni këtë pikë duke përdorur gishtat për rreth një minutë dhe më pas lirojini. Mund ta përsëritësh disa herë në javë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.