Standard.al

Goxhaj: Fotot Veliaj-Soros që Lali i ka zhduk nga qarkullimi

0

Permes nje postimi ne facebook avokati i njohur Altin Goxhaj, ka publikuar foto te kryetarit te bashkise Erion Veliaj me Sorosin. Goxhaj ironizon ja kur Kur Veliaj i dhuronte Gjyshit bluzen e MJAFTit.

Postimi i plotë: 

14 vjet më parë! Kur Veliaj i dhuronte Gjyshit bluzen e MJAFTit!
Fotot Veliaj-Soros që Lali i ka zhduk nga qarkullimi!

Por a e keni pyet veten se si shpjegohet që Veliaj mgjths ka 5vjet në pushtet dhe megjithë këtë mbështetje unike ndërkombltare asnjëherë s’ka shkel në SHBA si zyrtar i ftuar ndokund?
As nga Bashkia më periferike e Kalifornisë nga ndonjë kryebashkiak LGBQ.. asnjëherë jo! As kur ishte Ministër në kohën e Obamës dhe as Kryetar Bashkie deri në 2016 dhe as tani të paktën me ftesë nga ndonjë kryetar bashkie liberal.
Çdo herë që Lali ka shku në SHBA kanë qenë vizita private në universitete apo shoqata, asnjëherë në ndonjë institucion shtetëror!!! Si ka bërë dot derman as Soros dhe Donald Lu apo Arvizu..
Në fakt që ju ta dini Veliaj është në LISTËN E ZEZË AMRIKANE të institucioneve që merren me sigurinë e SHBA! Pse-ja ka ndodhur në 2013 para Zgjedhjeve por një herë tjetër do merremi me këtë.

Kjo goca në foto është deputetja Klotilda Ferhati Bushka përfaqësuesja ligjore e MJAFT, G99, Veliajt në çdo hap të jetës!

Në këto foto ai në cep është Jonas Rolett (ky është ai që krijoi si MJAFT edhe G99) dhe është Koka e Soros që mbulon Shqipërinë! E keni edhe te fotografia e Lulit me Sorosin! Është i njëjti person që sot është angazhuar për themelimin e një partie të re të Soros këtë Shtator e vetetiketuar si AntiEstablishment.

Fotografia e Avokati Altin Goxhaj

Fotografia e Avokati Altin Goxhaj

Fotografia e Avokati Altin Goxhaj

Fotografia e Avokati Altin Goxhaj

Fotografia e Avokati Altin Goxhaj

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.