Standard.al

Vdekja e Hajdaragës/ Berisha: Një zë i moderuar i të majtës shqiptare. Ngushëllime!!

0

Ish-kryeministri Sali Berisha ka ngushëlluar familjen e ish-ministrit Luan Hajdaraga për ndarjen nga jeta të njeriut të tyre.

‘Shuhet një nga ish-eksponentët kryesor dhe një zë i moderuar i të majtës shqiptare dhe botës akademike universitare të vendit’, shkruan ish-kryeministri Sali Berisha në mesazhin e tij të ngushëllimit për familjen dhe të dashurit e Hajdaragës.

Mesazhi i ish-kryeministrit Sali Berisha:

Ngushëllim!

Të dashur miq, me ndarjen nga jeta të Luan Hajdaragës shuhet një nga ish-eksponentët kryesor dhe një zë i moderuar i të majtës shqiptare dhe botës akademike universitare të vendit.

Me këtë rast shpreh ngushëllimet e mia më të sinqerta familjes të të ndjerit Luan Hajdaraga, të afërmve dhe miqve të tij dhe lutem se bashku me ta që shpirti i njeriut të tyre të dashur të gjejë paqen e merituar!

Ngushëllime!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.