Standard.al

E tmerrshme, makina “përpihet” nga gropa që hapet papritmas në rrugë

0

Ky është momenti kur një gropë hapet papritmas në rrugë dhe brenda saj bie një makinë.

Fatmirësisht gruaja që ishte në makinë doli përpara se automjeti të “përpihej” nga gropa.

Ngjarja ndodhi në një rrugë në Kolorado, SHBA.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.