Standard.al

Dokumenti bombë: Kush janë 14 deputetët italianë në shërbim të Soros?

0

Nga: liberoquotidiano.it

Ne jemi tashmë të vetëdijshëm për faktin se zgjedhjet evropiane në vitin 2019 janë në vemendjen e George Soros. Qëllimet politike të Sorosit janë shumë të qarta: luftë e vështirë për atë që flasin per populizëm; shtete dhe kufij të hapur; Dhe gjithmonë “Italia Oggi” eshte ajo qe ka  bërë llogaritë në xhepin e manjatit dhe ve ne liste emrat e eurodeputetëve italianë të rreshtuar si mbeshtetes te Soros.

Lista u botua nga një faqe informacioni: në total janë 14 emra, 13 te Partisë Demokratike plus Barbara Spinelli, të zgjedhur në listën e Tsipras. Pra, këtu janë emrat e tjerë: Brando Maria Benifei, Sergio Cofferati, Cecile Kyenge, Alessia Mosca, Andrea Cozzolino, Elena Gentile, Roberto Gualtieri,Isabella Del Monte, Luigi Morgano, Pier Antonio Panzeri, Gianni Pittella, Elena Schlein, Daniele Viotti. Natyrisht, lista nuk përfshin ndonjë emër të Levizjes  5 Stelle, Fratelli d’Italia dhe Forza Italia, pasi konsiderohen  si parti jo të besueshme nga udhëheqësit e Shoqërisë së Hapur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.