Standard.al

8 produkte që duhet të kemi në tavolinën e punës

0

Ju ndodh që të uleni para kompjuterit tuaj dhe keni qindra mendime në kokë dhe nuk ju lenë të përqëndroheni në punë? Po e kuptojmë si ndjesi. Studimet e kohëve të fundit kanë treguar se ekzistojnë disa produkte dhe gjëra në zyrë që na bëjnë që të fokusohemi më shumë.

1.Një bllok shënimesh i këndshëm dhe një stilolaps
Mbase blloku tani ne epokën e teknlogjisë nuk ju thotë gjë dhe ju duket si jashtë mode, por provojeni ta mbani afër dhe të mbani ndonjë shënim tek-tuk pasi do t’iu ndihmojë shumë.

2.Një kalendar në formë blloku që shërben si axhenda juaj personale.Po e dië që mund ta keni në celular kalendarin, por me një të tillë ju mund të keni mundësi që të bëni shënime përbri datës së caktuar.
3.Një karrige e rehatshme, është shumë e domosdoshme, pasi nëse nuk do të ndiheni rehat në vendin tuaj të punës do ta keni shumë të vështirë të uleni dhe të punoni.
4.Një vazo me lule afër kompjuterit.

5.Ujë për t’u hidratuar.
6.Një playlistë muzikore që ju motivon dhe ju relakson.
7.Foto të njerëzve tuaj të dashur.
8. Foto dhe shprehje motivuese në muret e zyrës suaj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.